søndag den 12. august 2012

Fødselsdagsgave færdig!

Så er jeg blevet færdig med fødselsdagsgaven til "that special someone". Jeg havde egentlig tiltænkt, at tæppet skulle være noget længere, men da jeg begyndte at måle med dukken, så ville det være helt ude i hampen at begynde at lave det længere (derudover var jeg også ved at løbe tør for det mørke-lilla garn - mindre detalje...).

Jeg valgte at afslutte tæppet med en kant med fastmasker. Det gjorde jeg ikke på det oprindelige tæppe, og det har ikke specielt pæne kanter. Løsningen med fastmasker har vist sig at være helt perfekt - det giver tæppet et perfekt finish!

Jeg er meget, meget tilfreds med resultatet! Hermed billeder:


Tæppet er 36 cm bredt og omkring 40 cm langt. Det skal bruges til en dukkeseng fra Ikea, som lige nu står ude i vores viktualierum og venter på at blive samlet. Jeg håber, hun bliver glad for det hele.

Jeg må i øvrigt lave et stort PS til mig selv: 
Ligegyldigt hvor meget jeg glemmer, hvor meget jeg hader at hækle dette tæppe, så må jeg ALDRIG begynde på sådan et tæppe igen! Det er virkelig "tæppet fra helvede"! Og nej - det er ikke, fordi det er svært. Det er bare rigtig meget ensformigt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar